Drysurf

Drysurf training

 

Drysurf Training is iets NIEUW en UNIEK voor België. Miguel Angel Lindoso vond een multifunctioneel systeem uit, dat geschikt is voor alle sporten (surf, sneeuwsporten, yoga, pilates, gevechtsporten, balsporten, etc.), die een optimale proprioceptie (kinesthesie of positiezin) nastreven. Het is het vermogen om de positie van het lichaam en de lichaamsdelen waar te nemen en geeft je informatie over de stand, beweging en tonus van je ledematen, gewrichten en pezen en bevordert hierdoor je motoriek en lichaamsbesef.
Drysurf is voor letselpreventie, stimuleert je hersenen en geeft je lichaam kracht en souplesse.

In de studio worden lessen gegeven voor het winter- of zomerseizoen, ook yoga en pilates worden op het board gegeven. De surfing techniek verbetert je surf skills en de kinderen komen ook aan bod.

Drysurf kids

max 4 personen

Wil je kind leren surfen/snowboarden, zijn balans, coördinatie en techniek voor oa turnen, yoga, gevechtssporten, ea... verbeteren... dan moeten ze Drysurf zeker eens proberen! Drysurf is multidisciplinair en maakt je lichaam sterker waardoor je meer balans, coördinatie, lenigheid en flexibiliteit krijgt.

Schrijf nu in